Hola a tots i a totes. Com a màxim responsable del Club m’he sentit amb la necessitat de dedicar unes paraules a la nostra afició que amb tota la il·lusió del món ens ha estat seguint aquests últims mesos, ja sigui a través de les xarxes socials o a través dels nostres directes a Twitch.
Sóc conscient que la temporada 38 d’ESEA OPEN ha sigut una temporada dura.
Ha sigut la primera temporada de la història del Club i era totalment lògic que no fos la millor de totes: un global de 5-9 sense cap tipus d’opcions a promoció d’ascens no es un bon resultat.
No obstant crec ha sigut la temporada més important del Club ja que “lo difícil no es arribar lluny, sinó començar”.

S’ha sofert molt però també s’han anat veient millores cada dia que passava: millores que de cara al futur ens donaran moltes alegries de ben segur. Està clar que el fet de que el nostre equip de CS:GO fos un equip “d’adaptació” ha influït en els nostres resultats de forma negativa, però sincerament es hora de passar pàgina.

Ja falta menys perquè comenci la temporada 39 d’ESEA OPEN i des de el Club volem informar que ja ens estem preparant per la propera temporada. Ja avisem que hi haurà canvis a l’equip: tant de noves incorporacions com de baixes. En qualsevol cas anirem informant de totes les novetats tant a la nostra pàgina web com al nostre Twitter.

Per finalitzar voldria donar les gràcies a tots els integrants del Club durant aquesta temporada, ja que sense vosaltres no seriem res:

xjamesx07, Cell, Eme, Dual, Ronin, TenM, Xnano


Salutacions.


Adrià Calendario, President de Donec Perficiam esports.